Ervaringen

De meeste mensen die voor kunstzinnige coaching komen, hebben er geen ervaring mee. Dat maakt helemaal niet uit! Je hoeft er niet speciaal iets voor te kunnen, alleen ervoor open te staan. Hier deel ik ervaringen van coachees en deelnemers van workshops, zodat je ziet wat een sessie of workshop je kan brengen.

Marlies

“Neeltje is zeer deskundig en heel prettig in de omgang. Door haar begeleid en gecoacht worden is echt een kadootje voor jezelf. Middels meditatie, tekenen, schilderen of een moadboard kom je vanzelf bij antwoorden op je hulpvraag. Neeltje begeleidt je daar heel goed in.”

Joëlla

“De workshop ‘4 elementen schilderen’ geeft je inzicht in jezelf. Hoewel ik best bewust ben van de eigenschappen die ik heb (en in mindere mate heb), geeft deze training je een mooi en duidelijk overzicht van waar je de balans in kunt zoeken.
Het tweede onderdeel, waarbij je het denken moet loslaten, daagt je uit om in een korte tijd te schilderen op gevoel. Een hele leuke oefening, die ook weer van alles zegt over jezelf! Al met al een leerzame, creatieve en een fijne workshop om te volgen!”

Workshop Spaans feestje schilderen:

Monique: “Wat een kunstzinnigheid, ik kan er een maand mee vooruit!”

Maddy: “Het was een geweldige middag! Vrolijk, kleurrijk, leerzaam,  Spaanse muziek. Compliment Neeltje en grote dank. 😊🍀 Ik ben trots op het resultaat.”

Monica: “Heerlijk spelen met kunst zonder pretenties.”

Lidia van Hooijdonk van ChaTime News4kids: “Super coole workshop!!”

Nathalie: “Ik heb genoten van deze kleurrijke gezellige middag. Heerlijk om ff uit m’n hoofd te zijn!”

Jannet: “Vanavond een super leuke schilderavond olv Neeltje gehad. Eerst een Spaanse waaier schilderen en daarna met krijt en ecoline een Spaans feestje.”

workshop Spaans feestje

Colin – coachtraject

“Zelfexpressie is een belangrijk onderdeel van herstel. Soms is het makkelijker wat van binnen zit naar de oppervlakte te halen door je handen te laten spreken. Aan de hand van creatieve opdrachten bespreek
je naderhand wat het bij je naar boven haalt. Je hebt hier zelf de vrije hand in. Het gaat tenslotte om jou. Neeltje is naast haar creatieve vaardigheden
ook een heel fijn persoon om mee te praten. Ik kan oprecht zeggen dat ik het coachtraject een verrijking voor mijn leven vond, waar ik in de toekomst echt wat mee kan.”

Jamy Trompert – MOOIWERK

“Een inspirerende training, dat was het zeker! Vorige week (25-10-2021) verzorgde Neeltje voor Bredase vrijwilligers een creatieve bijeenkomst, zodat zij konden ontdekken wat wat hun sterke kanten en uitdagingen waren. Dit was een zeer geslaagde avond vol nieuwe inzichten, blije vrijwilligers en een hoop creativiteit die los kwam. Wij hopen deze training vaker voor vrijwilligers aan te mogen bieden. Wat een mooie samenwerking met Neeltje van Kracht door creatie coaching Breda.”

3 reacties van deelnemers van de training voor MOOIWERK

    • Het was leuk om vanuit een andere invalshoek te kijken naar je kernkwaliteiten, ook mooi in combinatie met het schilderen van wat je kwaliteit is wat de uitdaging
    • Ik heb een hele leuke avond gehad. Leuke docent, fijne groep, met allemaal dezelfde kwaliteiten en valkuilen haha. Creatief bezig zijn is fijn, en de docent deed het goed door op tijd te stoppen en te reflecteren. Leuk om in het vervolg nog zoiets te doen over de 4 elementen, dat lijkt me ook leuk.
    • Leuk om fysiek zulke dingen te doen met elkaar en te reflecteren, daar leer je veel van!

Workshop kernkwaliteiten schilderen

Maud Embrechts

“Neeltje weet intuïtief de juiste snaar te raken om tot een dieper en helder inzicht te komen. Door haar rustige en oordeelloze houding slaagt ze er tevens in om een veilige omgeving te creëren. Heel leerrijke coaching!”

Linda de Looff – vitaliteitscoach

“Een sessie met Neeltje gedaan die veel inzichten gaf. Wie ik ben met bijbehorende kernwaarden werd helder door de vragen van Neeltje. Goed voorbereid, leuke opdrachten en kennis over het creatieve aspect maakte dat ik mij gecoacht voelde door een professional!”

Simay Petek

“Neeltje heeft een hele prettige stem en rustige uitstraling, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde en me makkelijker met mezelf kon verbinden. Zij kon goed naar mij luisteren en me helpen door goede vragen te stellen over mijn creatie die ik heb gemaakt tijdens de coaching. Het is bijzonder mooi om te zien hoe fijn 1 sessie kan helpen om helder inzicht te krijgen. Daarom ook een herhaling waard!”

Lucienda Dap – Het Activeringshuis

“Regelmatig zet ik Neeltje in voor het geven van een workshop voor onze deelnemers binnen Het Activeringshuis. Neeltje weet de juiste verbindingen te leggen zodat er een positieve groepsdynamiek ontstaat. De deelnemers geeft ze stof tot nadenken vanuit hun diepste zelf. Dank!”

Adrienne

“De sessies die ik gevolgd heb bij Neeltje waren voor mij heel verhelderend en inspirerend. In de eerste sessie is mij goed duidelijk geworden waar mijn persoonlijke behoeftes liggen. In de tweede sessies heb ik veel inzicht gekregen in mijn kernkwaliteiten. Dankzij de rust, dialogen en creatieve middelen die Neeltje te bieden heeft, beschik ik nu over kennis en handvaten waar ik echt iets mee kan.”

Sabine

“Het was helemaal nieuw voor mij om op een creatieve manier zelfreflectie toe te passen en daardoor ook best spannend! Maar door de relaxte sfeer en het vertrouwen dat Neeltje uitstraalt, voelde ik mij op mijn gemak. Het resultaat was erg bijzonder en herkenbaar! Ik heb meer bewust inzicht gekregen in mijzelf door te reflecteren op wat ik onbewust op papier had gezet.”

Odile

“KERN
EGO
MIDDEN
Alledrie woorden die wat met elkaar gemeen hebben. Welke kernkwaliteit ik uitgewerkt heb, dat houd ik liever bij mijzelf en bij Neeltje.
Maar wat vond ik het een toffe sessie… Ik voelde mij zo op mijn gemak, zij positioneerde mij in het midden, stelde vragen die kritisch maar niet sturend waren en opende bij mij mijn onderbewuste (ego) . In combinatie met de creatieve sessie, in dit geval schilderen, vloog de tijd voorbij en ben ik weer wat wijzer geworden over wat mijn kernkwaliteit is en hoe ik de valkuil, uitdaging en de allergie hierbij kan tackelen.”

Janneke

“Bij Neeltje heb ik de sessies Kernkwaliteiten en Kunstzinnige biografie gedaan. Beide sessies hebben me een heel waardevol inzicht gegeven. Eén gaat me vooral helpen in mijn werk en bij het maken van schilderijen. De ander is een voornemen voor de komende levensfase, eentje waar ik heel gelukkig mee ben. De sessies waren erg leuk om te doen, in een ontspannen sfeer. De werken die ik heb gemaakt, herinneren me aan mijn inzichten. Iedereen kan deze oefeningen doen, je hoeft er niet voor te kunnen tekenen.”

Renate

“Gisteren een sessie gevolgd bij Neeltje van Kracht door Creatie. Neeltje geeft je een rustig en fijn gevoel en heeft een erg fijne “werk” ruimte, waarin je je gelijk thuisvoelt. Ik heb door middel van een tekenopdracht veel nieuwe inzichten gekregen in een vraag/thema die je van te voren bij haar kunt stellen/aangeven. Dank je wel Neeltje!”

Arachne

“Een fijne en waardevolle sessie heb ik bij Neeltje gedaan. Neeltje zorgt er voor dat in een ontspannen sfeer een creatief proces plaatsvindt dat inzicht geeft in jezelf. Een leuke ervaring met als extraatje een mooi kunstwerkje om mee naar huis te nemen en om naar terug te kijken.”

Een keertje proberen? Neem contact op voor een kennismaking.

 

Kunstzinnig werkstuk
Kernkwaliteit en uitdaging
Levenspad in spiraal
De kunstzinnige biografie spoort patronen op
Emoties in werkstuk
Het onderzoeken van emoties