Ervaringen

De meeste mensen die voor kunstzinnige coaching komen, hebben er geen ervaring mee. Dat maakt helemaal niet uit! Je hoeft er niet speciaal iets voor te kunnen, alleen ervoor open te staan. Hier deel ik ervaringen van cliënten, zodat je ziet wat een sessie je kan brengen.

Maud Embrechts

“Neeltje weet intuïtief de juiste snaar te raken om tot een dieper en helder inzicht te komen. Door haar rustige en oordeelloze houding slaagt ze er tevens in om een veilige omgeving te creëren. Heel leerrijke coaching!”

Linda de Looff – vitaliteitscoach

“Een sessie met Neeltje gedaan die veel inzichten gaf. Wie ik ben met bijbehorende kernwaarden werd helder door de vragen van Neeltje. Goed voorbereid, leuke opdrachten en kennis over het creatieve aspect maakte dat ik mij gecoacht voelde door een professional!”

Simay Petek

“Neeltje heeft een hele prettige stem en rustige uitstraling, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde en me makkelijker met mezelf kon verbinden. Zij kon goed naar mij luisteren en me helpen door goede vragen te stellen over mijn creatie die ik heb gemaakt tijdens de coaching. Het is bijzonder mooi om te zien hoe fijn 1 sessie kan helpen om helder inzicht te krijgen. Daarom ook een herhaling waard!”

Lucienda Dap – Het Activeringshuis

“Regelmatig zet ik Neeltje in voor het geven van een workshop voor onze deelnemers binnen Het Activeringshuis. Neeltje weet de juiste verbindingen te leggen zodat er een positieve groepsdynamiek ontstaat. De deelnemers geeft ze stof tot nadenken vanuit hun diepste zelf. Dank!”

Adrienne

“De sessies die ik gevolgd heb bij Neeltje waren voor mij heel verhelderend en inspirerend. In de eerste sessie is mij goed duidelijk geworden waar mijn persoonlijke behoeftes liggen. In de tweede sessies heb ik veel inzicht gekregen in mijn kernkwaliteiten. Dankzij de rust, dialogen en creatieve middelen die Neeltje te bieden heeft, beschik ik nu over kennis en handvaten waar ik echt iets mee kan.”

Sabine

“Het was helemaal nieuw voor mij om op een creatieve manier zelfreflectie toe te passen en daardoor ook best spannend! Maar door de relaxte sfeer en het vertrouwen dat Neeltje uitstraalt, voelde ik mij op mijn gemak. Het resultaat was erg bijzonder en herkenbaar! Ik heb meer bewust inzicht gekregen in mijzelf door te reflecteren op wat ik onbewust op papier had gezet.”

Odile

“KERN
EGO
MIDDEN
Alledrie woorden die wat met elkaar gemeen hebben. Welke kernkwaliteit ik uitgewerkt heb, dat houd ik liever bij mijzelf en bij Neeltje.
Maar wat vond ik het een toffe sessie… Ik voelde mij zo op mijn gemak, zij positioneerde mij in het midden, stelde vragen die kritisch maar niet sturend waren en opende bij mij mijn onderbewuste (ego) . In combinatie met de creatieve sessie, in dit geval schilderen, vloog de tijd voorbij en ben ik weer wat wijzer geworden over wat mijn kernkwaliteit is en hoe ik de valkuil, uitdaging en de allergie hierbij kan tackelen.”

Janneke

“Bij Neeltje heb ik de sessies Kernkwaliteiten en Kunstzinnige biografie gedaan. Beide sessies hebben me een heel waardevol inzicht gegeven. Eén gaat me vooral helpen in mijn werk en bij het maken van schilderijen. De ander is een voornemen voor de komende levensfase, eentje waar ik heel gelukkig mee ben. De sessies waren erg leuk om te doen, in een ontspannen sfeer. De werken die ik heb gemaakt, herinneren me aan mijn inzichten. Iedereen kan deze oefeningen doen, je hoeft er niet voor te kunnen tekenen.”

Renate

“Gisteren een sessie gevolgd bij Neeltje van Kracht door Creatie. Neeltje geeft je een rustig en fijn gevoel en heeft een erg fijne “werk” ruimte, waarin je je gelijk thuisvoelt. Ik heb door middel van een tekenopdracht veel nieuwe inzichten gekregen in een vraag/thema die je van te voren bij haar kunt stellen/aangeven. Dank je wel Neeltje!”

Arachne

“Een fijne en waardevolle sessie heb ik bij Neeltje gedaan. Neeltje zorgt er voor dat in een ontspannen sfeer een creatief proces plaatsvindt dat inzicht geeft in jezelf. Een leuke ervaring met als extraatje een mooi kunstwerkje om mee naar huis te nemen en om naar terug te kijken.”

Een keertje proberen? Neem contact op voor een kennismaking.

Kernkwaliteit en uitdaging
Levenspad in spiraal
De kunstzinnige biografie spoort patronen op
Het onderzoeken van emoties
Werkruimte
Even tijd voor jezelf aan de tekentafel