Aanbod en tarieven

Individuele coaching

Een kunstzinnige coachingsessie bestaat uit:

 • een ontspanningsoefening
 • kunstzinnige opdracht
 • coachingsgesprek
 • oefening voor thuis (als je dat wilt)

Een sessie duurt  max. 1,5 uur en kost €69,50.  Dit bedrag is inclusief kunstzinnige materialen. Bekijk de ervaringen van mensen die coachingsessies bij mij deden.

Coaching traject 3 sessies

Het levenslooptraject
Bestaande uit 3 sessies.

Dit traject is ideaal als je jezelf in korte tijd beter wilt leren kennen en stappen wilt zetten voor een leven dat beter bij jouw behoeftes past. In 3 sessies duik je middels creatieve oefeningen dieper in jezelf. Aan bod komen:

 • Verleden: waar zijn patronen of blokkades ontstaan die nu nog spelen;
 • Heden: welke kwaliteiten kenmerken jou en hoe profiteer je daarvan;
 • Toekomst: welke waarden streef je na en hoe zet je stappen in de door jou gewenste richting.

Een traject dat jou in korte tijd veel inzichten oplevert en je zelf bepaalt welke haalbare stappen je wilt zetten.

Dit traject is inclusief:

 • 4,5 uur coachingsessies (3 x 1,5 uur)
 • gebruik kunstzinnige materialen
 • 1 opdracht voor thuis
 • 1 audio ontspanningsoefening voor thuis.

Tarief: € 199,-

Workshops

De oefeningen en opdrachten uit de kunstzinnige coaching zijn ook prima geschikt als workshop voor kleine groepen tot 8 personen. Je gaat samen met anderen op creatieve wijze op zoek naar meer inzicht in jezelf. De insteek van de workshops is om op een luchtige wijze toch wezenlijke dingen aan te stippen. Maar niet zo dat het zwaar wordt, de nadruk ligt op het creatieve deel. Je gaat dus met een eigen kunstzinnig werkstuk naar huis, een leuke herinnering!

Voor de workshops geldt:
Tijd: 2 a 2,5 uur
Prijs: €35,- euro p.p.
Inclusief: materialen, koffie, thee
Minimaal 4 deelnemers.

Workshop Kernkwaliteiten
Iedereen heeft een kwaliteit die eruit springt. In deze workshop ga je op zoek naar je eigen unieke kernkwaliteit, je valkuil, uitdaging en allergie. Deze schilder je op gevoel zodat er verborgen boodschappen aan het licht komen. Er is altijd meer te zien dan je op het eerste gezicht denkt.  Een creatieve workshop die veel diepgang heeft, maar die niet zwaar is. Ook geschikt als vriendenactiviteit.

Workshop Kunstzinnige biografie
Terugblikken op je leven helpt je niet alleen om het verleden maar ook om het ‘nu’ te begrijpen. Je hoeft er geen biografie voor te schrijven; het kan ook met een kunstzinnig werkstuk. Daardoor overzie je in 1 oogopslag jouw leven en ontdek je patronen. Wat zijn patronen? Gedrag dat telkens terugkomt. Bijvoorbeeld uitdagingen uit de weg gaan, of jezelf voorbij lopen. Het goede nieuws is dat je patronen kunt veranderen! Bij deze biografie hoort ook een blik vooruit op de toekomst. Wat wil je daarmee? Ook dat verwerk je in je tekening. In een spelvorm verken je in duo’s ieders biografie.

Interesse? Neem contact op dan vertel ik je graag meer.

Eerst wat uitleg.
Kunstzinnig aan het werk
Workshop kernkwaliteiten
Kernkwaliteiten schilderen
Kleurrijke resultaten!

Reacties na workshops

Jamy Trompert (MOOIWERK)

“Een inspirerende training, dat was het zeker! Vorige week (25-10-2021) verzorgde Neeltje voor Bredase vrijwilligers een creatieve bijeenkomst, zodat zij konden ontdekken wat wat hun sterke kanten en uitdagingen waren. Dit was een zeer geslaagde avond vol nieuwe inzichten, blije vrijwilligers en een hoop creativiteit die los kwam. Wij hopen deze training vaker voor vrijwilligers aan te mogen bieden. Wat een mooie samenwerking met Neeltje van Kracht door creatie coaching Breda.”

Lucienda Dap – Het Activeringshuis

“Regelmatig zet ik Neeltje in voor het geven van een workshop voor onze deelnemers binnen Het Activeringshuis. Neeltje weet de juiste verbindingen te leggen zodat er een positieve groepsdynamiek ontstaat. De deelnemers geeft ze stof tot nadenken vanuit hun diepste zelf. Dank!”