Aanbod en tarieven

Individuele coaching

Een kunstzinnige coachingsessie bestaat altijd uit:

 • een ontspanningsoefening
 • creatieve opdracht
 • coachingsgesprek
 • oefening voor thuis.

Een sessie duurt maximaal 1,5 uur en kost €75,- inclusief kunstzinnige materialen. De sessie kan ook online. Je zorgt dan zelf voor  materiaal (papier en potloden en/of verf/krijt) en krijgt van mij vooraf een oefening toegestuurd waar we mee werken.

Een intake  duurt maximaal een uur en kost €30,- inclusief materialen. Ook bij een intake ga je al kunstzinnig aan de slag. De intake kan ook online plaatsvinden.

Voor particulieren is het tarief inclusief btw, voor organisaties en bedrijven exclusief btw.

Coaching traject

Het verleden-heden-toekomst  bewustwordingstraject
Bestaande uit 3 sessies:

 • Verleden: waar zijn patronen of blokkades ontstaan die nu nog spelen;
 • Heden: welke kwaliteiten kenmerken jou en hoe profiteer je daarvan;
 • Toekomst: wat wil je bereiken en welke stappen kun je zetten.

Een traject dat jou in korte tijd veel inzichten oplevert en je concrete handvatten biedt om verder aan de slag te kunnen.

Dit traject is inclusief:

 • 4,5 uur coachingsessies (3 x 1,5 uur)
 • kunstzinnige materialen
 • 3 creatieve opdrachten voor thuis.
 • 2 begeleide meditaties voor thuis

Tarief: € 199,- incl. kunstzinnige materialen. Dit traject kan ook online plaatsvinden. Voor particulieren is het tarief inclusief btw, voor organisaties en bedrijven exclusief btw.

Workshops

De oefeningen en opdrachten uit de kunstzinnige coaching zijn ook prima geschikt als workshop voor kleine groepen tot 8 personen. Je gaat samen met anderen op creatieve wijze op zoek naar meer inzicht in jezelf. De insteek van de workshops is om op een luchtige wijze toch wezenlijke dingen aan te stippen. Maar niet zo dat het zwaar wordt, de nadruk ligt op het creatieve deel. Je gaat dus met een eigen kunstzinnig werkstuk naar huis, een leuke herinnering!

Voor de workshops geldt:
Tijd: 2,5 uur
Prijs: 37,50 euro p.p. (voor particulieren: inclusief btw)
Inclusief: materialen, koffie, thee

Workshop Kernkwaliteiten
Iedereen heeft een kwaliteit die eruit springt. In deze workshop ga je op zoek naar je eigen unieke kernkwaliteit, je valkuil, uitdaging en allergie en deze ga je zodanig verbinden dat je er profijt van gaat hebben. In deze workshop ga je niet alleen denken, maar vooral ook voelen en dit vertalen naar een kunstzinnig werkstuk. Dit heeft jou altijd nog meer te vertellen…
Een creatieve workshop die veel diepgang heeft.

Workshop Kunstzinnige biografie
Terugblikken op je leven kan je helpen het ‘nu’ te begrijpen en helder te krijgen wat je wilt voor de toekomst. Je hoeft er geen lijvig boekwerk voor te schrijven; het kan ook met een kunstzinnig werkstuk. Daardoor kun je in 1 oogopslag jouw leven overzien en patronen ontdekken. In spelvorm ga je vervolgens in duo’s de diepte in en een blik werpen op de toekomst.

Interesse? Neem contact op dan vertel ik je graag meer.

Eerst wat uitleg.
Kunstzinnig aan het werk
Kleurrijke resultaten!