Aanbod en tarieven

Individuele coaching

Een kunstzinnige coachingsessie duurt 1,5 uur en kost 67,50 euro. Een intake duurt iets korter en kost 45 euro. Ook bij deze eerste kennismaking ga je al creatief aan de slag. Tarieven zijn altijd inclusief materialen.

Workshops

De oefeningen en opdrachten uit de kunstzinnige coaching zijn ook prima geschikt als workshop voor kleine groepen tot 8 personen. Je gaat samen met anderen op creatieve wijze op zoek naar meer inzicht in jezelf. De insteek van de workshops is om op een luchtige wijze toch wezenlijke dingen aan te stippen. Maar niet zo dat het zwaar wordt, de nadruk ligt op het creatieve deel. Je gaat dus met een eigen kunstzinnig werkstuk naar huis, een leuke herinnering!

Voor de workshops geldt:
Tijd: 2,5 uur
Prijs: 37,50 euro p.p.
Inclusief: materialen, koffie, thee

Workshop Kernkwaliteiten
Iedereen heeft een kwaliteit die eruit springt. In deze workshop ga je op zoek naar je eigen unieke kernkwaliteit, je valkuil, uitdaging en allergie en deze ga je zodanig verbinden dat je er profijt van gaat hebben. In deze workshop ga je niet alleen denken, maar vooral ook voelen en dit vertalen naar een kunstzinnig werkstuk. Dit heeft jou altijd nog meer te vertellen…
Een creatieve workshop die veel diepgang heeft.

Workshop Kunstzinnige biografie
Terugblikken op je leven kan je helpen het ‘nu’ te begrijpen en helder te krijgen wat je wilt voor de toekomst. Je hoeft er geen lijvig boekwerk voor te schrijven; het kan ook met een kunstzinnig werkstuk. Daardoor kun je in 1 oogopslag jouw leven overzien en patronen ontdekken. In spelvorm ga je vervolgens in duo’s de diepte in en een blik werpen op de toekomst.

Interesse? Neem contact op dan vertel ik je graag meer.

Eerst wat uitleg…
Kunstzinnig aan het werk
En dan kleurrijke sprekende resultaten!