Creatieve workshop voor La Vuelta Holanda

Speciaal voor La Vuelta Holanda, bied ik namens Kracht door Creatie een creatieve workshop aan in het activatieprogramma. La Vuelta is de Ronde van Spanje. Op zondag 21 augustus 2022 fietsen de wielrenners door Brabant in de etappe Breda-Breda. In de weken en maanden daarvoor komt Breda steeds meer in Spaanse sferen. Deze creatieve workshop draagt daar een steentje aan bij!

Ontdek jouw temperament

Wie aan de Vuelta denkt, denkt automatisch aan Spanje. En daar hoort temperament bij! Trouwens, niet alleen bij Spanje maar ook in het wielrennen komt een portie temperament wel van pas. Hoe is het gesteld met jouw temperament? Dat ontdek je in deze creatieve workshop die uit 2 onderdelen bestaat. Al schilderend ga je hierin jouw temperament ontdekken.

Waaiers beschilderen en waaiertaal

In het eerste deel van de workshop beschilderen we waaiers. Een waaier is niet alleen bedoeld om jezelf koelte toe te wuiven in de zomer. Maar wist je ook dat een waaier een communicatiemiddel is? Daarom besteden we óók aandacht aan ‘waaiertaal’, leuk om straks te communiceren met de Spaanse wielrenners! De ‘waaier’ is trouwens ook een techniek in het wielrennen om als groep de wind het hoofd te bieden.

Spaans feestje schilderen

In het tweede deel van de workshop gaan we jouw temperament laten ‘stromen’. Op bijpassende muziek is er een teken- en schilderopdracht die voor iedereen geschikt is.  Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig. We creëren een echt Spaans feestje met verschillende materialen. Het gaat hier niet om ‘mooi’ of ‘goed’ maar om het plezier dat je eraan beleeft.

Het is geweldig om na afloop alle resultaten bij elkaar te zien! We sluiten gezellig af met een glaasje sangria of jus.

Monique: “Wat een kunstzinnigheid, ik kan er zeker een maand mee vooruit!”

Doe je mee? Schrijf je in!

Praktisch 

Datum: deze workshop vindt 3 x plaats en wel op:

  • Zaterdag 25 juni 2022 van 14:00 tot 16:30 uur (volwassenen)
  • woensdag 20 juli 2022 van 15:00 tot 16:30 uur (voor kinderen)
  • Dinsdag 16 augustus van 19:00 tot 21: 30 uur (volwassenen)

LocatieDe Teruggave in Breda
Kosten: € 15,- per persoon. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en glaasje sangria. Annuleringsvoorwaarden*

Aantal personen: minimaal 6 deelnemers, maximaal 10

*Annuleringsvoorwaarden:
-Tot 14 dagen vooraf: kosteloos

-Binnen 14 dagen:  geen restitutie inschrijfgeld  ivm materialeninkoop en ruimte reservering