Gratis coaching door Coach Consult Collectief

Voor veel mensen is het door de coronamaatregelen een pittig jaar geweest. Vermoeidheid, spanning, onzekerheid, verveling, frustratie. Herken je dat? Of misschien heb je wel moeite met de omschakeling naar het ‘oude’ normaal. Komen de prikkels op je af en word je onrustig van de toenemende drukte.

Het kan heel fijn zijn als er iemand met je meekijkt en meedenkt. Een frisse blik, iemand die de juiste vragen stelt waardoor je weet wat je kunt doen om beter in je vel te komen Klinkt goed? Een coachtraject van het Coach Consult Collectief  is dan misschien wel iets voor jou.

Wat houdt een traject in?

-een gratis intake met een coach om te kijken of het klikt;
-3 coachgesprekken van 1,5 uur om aan jouw vraag, wens of probleem te werken.

Wat levert het op?

Drie gesprekken met een coach zorgen altijd voor meer inzicht in je wens of probleem. Door de gesprekken en oefeningen ontdekt je zelf welke adviezen jij nodig hebt en welke stappen je kunt zetten.  Welke dat zijn, is heel persoonlijk. De een heeft bijvoorbeeld behoefte aan ontspanning en rust, de ander aan actie. De een wil grenzen leren stellen, de ander wil minder denken en meer voelen.  Je wordt er altijd wijzer van maar je moet wel zelf aan de slag wil het beklijven.

Wat doet het collectief?

Het collectief stelt belangeloos 20 coachtrajecten beschikbaar voor mensen die werken in de sectoren

  • zorg
  • onderwijs
  • cultuur
  • overheid

Ben of ken jij iemand? Geef je op via de  Pay it forward actie. Ik ben één van de deelnemende coaches en verzorg de coaching op kunstzinnige en dynamische wijze. Niet aarzelen, gewoon doen! Er zijn nog vrije plekken.

Gratis coaching door Coach Consult Collectief
Gratis coaching door Coach Consult Collectief