Kunstzinnige activiteiten

Leuk, laagdrempelig en met inhoud

Ben je op zoek naar een leuke, verrassende activiteit voor een groep? Iets dat laagdrempelig is maar wel inhoud heeft? Probeer dan eens een kunstzinnige activiteit.

Iedereen kan meedoen

Speciaal voor bijvoorbeeld teamuitjes, vriendinnenuitjes of vrijgezellenfeestjes heb ik deze kunstzinnige activiteit bedacht waar echt iedereen aan kan meedoen. En mocht er wat drempelvrees zijn, ben ik er om te helpen.

Gevoel

In het kort: deze activiteit bestaat uit een serie verdiepende vragen. Deze gaan jullie spelenderwijs beantwoorden. Niet teveel nadenken hier, vooral het gevoel laten spreken. Zo leer je elkaar nog beter en op een andere manier kennen. Er zitten geen provocerende vragen bij en wil je iets liever niet beantwoorden, ben je daar natuurlijk vrij in. Of je de diepte in gaat of het liever luchtig houdt, is je eigen keuze. Alles mag en kan.

Cadeautje met speciale betekenis

Vervolgens krijgen jullie een verrassende schilderopdracht. Je gaat iets maken vanuit je hart, voor de ander. Iedereen krijgt dus een cadeautje mee naar huis met speciale betekenis. Niet bang zijn dat je niet goed zou kunnen tekenen of schilderen, daar gaat het niet om. De ervaring leert dat iedereen iets moois maakt!

Ervaringen

Marion: “Tijdens de leuke groepsactiviteit van Neeltje hebben we elkaar op een laagdrempelige en creatieve manier weer beter leren kennen.”

Iris: “Een mooie sociale activiteit die de kern weet te raken!”

groepsactiviteit
Iedereen krijgt een een mooi aandenken

Ja, dit is iets voor ons!

  • Tijd: 2 a 2,5 uur
  • Kosten: € 25,00 per persoon, inclusief materialen en begeleiding. Exclusief eventuele ruimtehuur en hapjes/drankjes.
  • Locatie: deze workshop kan bij je thuis aan een grote tafel plaatsvinden. Een ruimte huren op een locatie naar keuze is ook mogelijk.
  • Minimaal 4 deelnemers. Je kunt de groep zo groot maken als je zelf wilt, maar om voldoende persoonlijke aandacht te garanderen zou je dan kunnen opsplitsen in kleinere groepen van maximaal 12 personen.

Neem contact op voor meer informatie of een reservering.